Gezellig tafelen tijdens Lonneker Preuft
57862
post-template-default,single,single-post,postid-57862,single-format-standard,select-core-1.3.1,pitch-theme-ver-3.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Gezellig tafelen tijdens Lonneker Preuft

Op zaterdagmiddag vanaf 15 uur vindt de 6e editie van Lonneker Preuft plaats. Culinaire hoogstandjes voor een kleine prijs, aangeboden door 7 ondernemers in en rondom Lonneker. Dit jaar is er extra aandacht voor de aankleding: lange tafels, mooie bloemen en volop speelplezier voor kleine kinderen. Om het feest compleet te maken zal The Piano House optreden tijdens Lonneker Preuft. The Piano House bestaat uit een groep professionele muzikanten die een interactieve pianoshow verzorgen. Verzoekjes zijn van harte welkom!